Kada je dobila poziv ćerke Olge, nije ni slutila šta sledi: Čula je samo stravične krike, a onda...
Olga, Foto: printscreen/youtube/ Horror Stories

TRAGEDIJA

Kada je dobila poziv ćerke Olge, nije ni slutila šta sledi: Čula je samo stravične krike, a onda...

Olga i Igor otišli ​​na pecanje do potoka Serebrjani, koji protiče u Elizovskom okrugu Kamčatske oblasti.

Objavljeno:

Ruskinja Olga Moskaljova (19), psiholog-pripravnik, i njen očuh Igor Ciganenkov stradali su na planini kad su ih pojedli medvedi. Tragedija, koja je potresla Rusiju se dogodila 2011. godine,

Olga i Igor otišli ​​na pecanje do potoka Serebrjani, koji protiče u Elizovskom okrugu Kamčatske oblasti. Ni slutili nisu da će naići na medvede.

Majka medveda i tri jednogodišnja medvedića, tražeći hranu, napali su Igora, slomili mu vrat i razbili mu glavu, nakon čega su napali Olgu i počeli da je jedu živu. Agonija je trajala sat vremena, a devojka je uspela da pozove svoju majku Tatjanu Moskalevu tri puta.

- Mama, jedu me! Mama, ovo je agonija! Mama, spasi me! - vikala je Olga u slušalicu.

Kasnije je Tatjana priznala u intervjuu novinarima da je u početku ovaj poziv shvatila kao prevaru. Ali istinski užas u glasu njene ćerke, kao i zvuk mesa koje zubi cepaju, uverili su je da je ova noćna mora istinita.

Ni ne sluteći da je njen muž takođe stradao, pokušala je da ga pozove. Nije odgovarao na pozive. Tatjana je pozvala policiju i rođake, moleći ih da joj priteknu u pomoć njenoj ćerki.

Za kratko vreme ćerka je još dva puta pozvala majku. Tokom poslednjeg razgovora rekla je da je na ivici smrti, da više ne oseća bol i zamolila je majku da joj sve oprosti.

Pola sata nakon ovog poziva, Igorov brat Andrej stigao je sa policijom na mesto tragedije, gde su zatekli 4 medveda kako proždire ljudske ostatke. Šest rendžera je upucalo opasnu životinju i njene mladunce.

Ova dvostruka tragedija samo je jedan u nizu napada medveda u Rusiji, gde sve veća ljudska naselja ulaze na teritorije koje su nekada pripadale divljim životinjama, ostavljajući gladne medvede u potrazi za hranom bliže ljudima nego ikada ranije.

Vlasti neretko upozoravaju stanovništvo na povećan oprez.

Bonus video:

01:11

Proslava Dana srpskog jedinstva i nacionalne zastave u Minhenu 2

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.